Arrangementen

De jongens tegen de meisjes

Bewijs voor eens en altijd dat jouw geslacht beter is dan het andere. Bij binnenkomst worden de teams gevormd en wordt duidelijk dat het menens is. Het mannenteam tegen het vrouwenteam. In een aantal spelrondes wordt duidelijk wie uiteindelijk het sterkere geslacht zal zijn en met de trofee mee naar huis mag gaan. De bekende mannen & vrouwen vragenronde, woorden maken, wie ben ik, de uitdagingen en de zinderende finale zullen bij deze battle niet ontbreken. Je kunt veel puntenverdienen maar deze ook net zo gemakkelijk weer verliezen. Onze "onpartijdige” presentator zal de show op humoristische manier presenteren. En samen met de teams er een hilarische en dynamische spelshow van maken. De show is geschikt voor een team- en/of personeelsuitje, familiefeest, buurtvereniging maar natuurlijk ook erg geschikt voor een vrijgezellenfeest. De spelshow wordt gecombineerd met een buffet of diner. Voor meer informatie over het programma, de prijzen en de uitgebreide mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via info@bergsmaeasterein.nl of 0515-331290.


Vergaderen

Ons bedrijf beschikt over meerdere vergaderzalen. Voor elke groepsgrootte zijn er mogelijkheden. Ook kunt u gebruik maken van de oude gelagkamer voor een inspirerende vergadering. Alle faciliteiten zijn aanwezig zoals: beamer, scherm, flipovers, microfoons, wifi en geluidsinstallaties. Mocht u andere wensen hebben dan regelen we dat uiteraard. Vergaderingen zijn te combineren met bijv. een uitgebreide lunch, een afsluitende borrel of een heerlijk diner/buffet. Tijdens uw vergadering is er onbeperkt koffie/thee en tafelwater. Belt of mailt u ons voor de mogelijkheden. Diverse bedrijven gingen u voor, o.a. Provincie Friesland, gemeente Zuidwest Friesland, gemeente Littenseradiel, Fugro, HZCP, Thuiszorg Friesland, FNP, etc. etc.


Dinnerkwissen

Bij de Dinnerkwis nemen de teams het tegen elkaar op door middel van het beantwoorden van vragen op het gebied van allerlei onderwerpen. Zoals geschiedenis, sport, aardrijkskunde, muziek, film, showbizz, etc. De vragen worden gesteld door onze hilarische kwismaster! Er worden meerdere rondes gespeeld rondom uw heerlijke 3-gangen keuze diner of warm/koud buffet. Een avondvullend programma waar iedereen zijn ster kan laten stralen, immers de één is expert op het gebied van wetenschap of geschiedenis, een ander weet alles over sport of b.v. showbizz. Het winnende team wordt op een passende wijze in het zonnetje gezet. Voor iedere deelnemer is er aan het eind van de avond een leuk aandenken. De foto’s die gedurende de avond gemaakt worden, kunt u met een persoonlijke code de volgende dag al downloaden. Een avond Dinnerkwissen staat garant voor heerlijk eten en volop plezier!


DISHCO

Met z'n allen terug in de tijd! DISHCO is een vijf uur durende show, inclusief 3-gangen buffet met als finale een spetterend discofeest in de 'Inferno-disco'. Dishco is een feest voor iedereen, voor jong en oud en waar iedereen gegarandeerd uit zijn dak zal gaan! Een en ander speelt zich allemaal af in de tijd van 'Saturday Night Fever', de tijd van John Travolta! Uw gasten zullen er nog lang over napraten. We hebben voor ons dishcofeest een aparte site voor meer informatie: www.dishco.nl Haal de plateauzolen maar van zolder, want we gaan los!


In de Bajes

Na uw aankomst bij onze Bajes, het aantrekken van uw bajesoutfit en het maken van uw boevenfoto wordt u samen met us celmaatjes naar de gemeenschappelijke bajesruimte gebracht. Hier wordt u op de hoogt gebracht van de strenge Bajesregels en bent u klaar voor de volgende stap: De Celblokken strijd! U zult met uw teamgenoten gaan strijden om de bajestrofee. De activiteiten die voorbij zullen komen zijn typische bajesactiviteiten zoals onder andere knijpers maken, excuusbrieven knippen maar ook zullen actieve- en kennisactiviteiten niet ontbreken. Na de strijd volgt de prijsuitreiking en zal u door een spannende onverwachte gebeurtenis (die we nog even geheim houden) met elkaar genieten van een heerlijk diner. Dan is het tijd voor een crimineel feest en wordt u vermaakt door ons Bajesteam. Hierbij zal er ook ruimte zijn om te gaan swingen of meezingen met oer-Hollandse bajeshits. Uiteraard gaan we ons aan het einde opmaken voor de ontsnapping van de eeuw en zult u veilig op uw schuilplaats aankomen.


IK HOU VAN FRIESLAND!

Onder leiding van de Friese 'Linda de Mol' speelt u de spelshow Ik hou van Friesland! Alle onderwerpen uit de welbekende show 'Ik hou van Holland' komen voorbij. Bij deze show gaat u, naast lekker eten, in twee teams strijden om de ultieme overwinning. Een fanatieke spelshow waarbij kennis, samenwerking en een beetje geluk de winnaar bepalen. Te boeken vanaf 20 personen, inclusief lachgarantie! Naast 'Ik hou van Friesland' kunt u natuurlijk ook 'Ik hou van Holland' bij ons boeken.


Beppe's Miel!

Op onze prachtige nostalgische gelagkamer; Beppe's Huskeamer, eet u gezamenlijk de heerlijke gerechten van Beppe: van de borden van Beppe, met het bestek van Beppe en in de sfeer van Beppe. Uw eigen ruimte met eigen barretje. Proef de sfeer van weleer! Een keer op een andere manier heerlijk met z'n allen uit eten in een voor u exclusief gereserveerde oude gelagkamer: dat is Beppe's Miel!


DAGJE DAF

Op pad met de enige echte Daf 33! Dagje Daf is een puzzelrit, waarbij u uitsluitend over prachtige kleine weggetjes rijdt, door ons mooie Friesland. Onderweg krijgt u 33 vragen over Friesland en het winnende team wint de Daf-bokaal! Dagje Daf is altijd in combinatie met een heerlijk afsluitend diner of buffet en kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een lunch voorafgaand aan de puzzelrit.


DAGJE DAF

Op pad met de enige echte Daf 33! Dagje Daf is een puzzelrit, waarbij u uitsluitend over prachtige kleine weggetjes rijdt, door ons mooie Friesland. Onderweg krijgt u 33 vragen over Friesland en het winnende team wint de Daf-bokaal! Dagje Daf is altijd in combinatie met een heerlijk afsluitend diner of buffet en kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een lunch voorafgaand aan de puzzelrit.


SOLEXTOCHT

Ook hebben wij in plaats van de Dafjes de onvervalste ouderwetse Solexen! Een prachtige tocht van ongeveer 2,5 uur door het mooie Friesland. Alleen te boeken in combinatie met een lunch of een heerlijk diner of buffet na afloop.


Maar wij doen nog meer:

Vrijgezellenfeest Fierljeppen en iten Palingrookparty's Themafeesten Oud-hollands spelletjesoncours Fryske jun Theater Krimp voor uw bedrijf Bluesarrangement en voor alle bovenstaande geldt: even bellen en u weet alles!

Reserveren