Blues Cruise Eastersnein


Blues Cruise Eastersnein KOMT TERUG!

Echte blues!

Alweer enkele jaren organiseert Bergsma Easterein in de wintermaanden de Blues Cruise Eastersnein! Zoals het nu lijkt mogen we vanaf komend seizoen weer ouderwetse Blues-middagen organiseren. Zondag 29 augustus en Zondag 26 september kunt u vast noteren in de agenda. We komen snel met meer informatie omtrent het programma!

Sinds de maatregelen omtrent het corona-virus wordt de blues in een aangepaste setting georganiseerd. Dit betekent dat u een plaats moet reserveren, u een vaste zitplaats krijgt en er voor het eerst in 13 jaar een kleine bijdrage wordt gevraagd in de vorm van een entree. Omdat we helaas minder mensen kunnen en mogen ontvangen hopen we met deze entree te kunnen voorkomen dat we moeten bezuinigen op de muziek! Zo hopen we te blijven garanderen dat u geniet van de beste bluesbands die plaatsnemen op het Eastereiner podium!

Enorm gezellig op de zondagmiddag vanaf 16.00 uur in de Tuinzaal. Met een swingend muziekje, lekker borrelen en tussendoor heerlijk eten in het restaurant!

Ouderwets gezellig!

Programma

Ieder seizoen doen vele goede bluesbands Bergsma Easterein aan. Hieronder vindt u het programma van seizoen 2020-2021!

Reserveren