Ga naar hoofdinhoud

ACTIVITEITEN

Spelshows & Themafeesten

In teams strijden om de ultieme overwinning?! Onder leiding van onze hilarische Quizmaster speelt u bij ons deze fanatieke spelshows. Algemene kennis, samenwerking en soms een beetje geluk bepalen welk team met eeuwige roem en de bokaal naar huis gaat! U kunt kiezen uit:

  • Ik Hou van Holland
  • Ik hou van Fryslân
  • In de Bajes
  • Escape aan Tafel (4 thema’s!)
  • Jongens tegen de meisjes
  • Ik Quiz Het

U kunt ook kiezen voor een hilarisch themafeest. Bijvoorbeeld een Amsterdamse Avond, Bourgondisch feest, In de Bajes of het Wild West feest! In samenwerking met Amstor Entertainment kunt u een compleet verzorgde middag of avond beleven met uw groep!

Dagje DAF

Op pad met de enige echte Daf 33! Dagje Daf is een puzzelrit waarbij u uitsluitend over prachtige kleine weggetjes rijdt door ons mooie Fryslân. Onderweg krijgt u 33 vragen over Friesland. Dagje DAF is altijd in combinatie met een heerlijk afsluitend diner of buffet en kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een lunch voorafgaand aan de puzzelrit.

Solextochten

Naast de Dafjes hebben we ook d eonvervalste ouderwetse Solex voor u klaar staan. Tijdens een prachtige tocht van ongeveer 2,5uur ontdekt u ook al het moois van Friesland. De solextochten zijn ook alleen te boeken in combinatie met een lunch, heerlijk diner of buffet na afloop. Solextochten zijn te boeken vanaf 10 personen.

ETEN & DRINKEN

Al onze activiteiten zijn te boeken in combinatie met een heerlijk diner. Dit kan zowel in ons restaurant, als de Gelagkamer of in ons ruime zalencentrum. Op basis van de grootte van uw gezelschap kijken we samen naar de beste ruimte en het meest geschikte arrangement. De arrangement omtrent eten en drinken variëren van compleet verzorgde drie-, vier- of vijfgangen diners tot en met de door u samengestelde buffetten.

Feroaring fan kost jout nije skroei

Ze zeggen wel eens, verandering van spijs doet eten… Wij geloven dat! Daarom koken wij graag met de seizoenen mee. U bent natuurlijk helemaal vrij om naar uw wens alles omtrent het eten en drinken samen te stellen, maar we helpen u graag op weg. Daarom passen wij per seizoen ons menu aan naar de smaken van dat moment! Nieuwsgierig? Vul het contactformulier in onderaan onze website en we vertellen u graag meer!

EVENEMENTEN

Blues Cruise Eastersnein

Behalve het verzorgen van feesten en partijen op afspraak voor u, organiseren we zelf ook gezellige muziekmiddagen. De Blues Cruise is daar één van. Elke laatste zondag van de maand van september tot en met april vieren we de “Eastersnein”. Vanaf 16:00 uur op deze dagen is onze tuinzaal geopend voor een gezellig stukje bluesmuziek. Tot ongeveer 20:00 uur speelt de muziek en is er aan de bar een drankje en een bitterbal te bestellen. Gedurende de hele avond, tot 21:30 uur is het mogelijk om in ons restaurant te dineren van ons speciale blues-menu! Bekijk het programma hier!

Reserveren voor de Blues Cruise is niet nodig, voor een tafeltje in ons restaurant is het wel aangeraden! 

18+ FEESTEN

Bergsma Easterein is al decennia lang een bekend terrein voor de gezellige stapavonden op zaterdagavond. In de winterperiode, van oktober tot en met maart, organiseren we plusminus elke drie weken een mooi feest. Van coverbands uit de buurt, tot DJ’s én complete themafeesten, alles komt voorbij. Via de agenda op onze website, evenementenpagina op Facebook en via onze ticketsite vindt je het complete overzicht!

Restaurant & Partycentrum
Bergsma Easterein

… voor de sfeer van weleer!

Sibadawei 2
8734 HE Easterein
Tel: 0515-331290

info@bergsmaeasterein.nl

Openingstijden:
Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: 16:00 uur
Donderdag: 16:00 uur
Vrijdag: 16:00 uur
Zaterdag: 16:00 uur
Zondag: 12:00 uur
Keuken geopend tot 21:00 uur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AUTHENTIEK A LA CARTE RESTAURANT – BUFFETTEN – CATERING OP LOCATIE – BEPPE’S MIEL – BRUILOFTEN – VERGADEREN – FAMILIEFEEST OF BEDRIJFSUITJE – THEMAFEESTEN & SPELSHOWS – DAGJE DAF – SOLEXTOCHTEN OF NATUURLIJK UW EIGEN IDEEËN. ONZE ZALEN BIEDEN PLEK VOOR RUIM 1100 GASTEN!

Back To Top