Ga naar hoofdinhoud

ACTIVITEITEN

Op zoek naar een teamuitje, familiefeest of op pad met je vriendengroep? We hebben oneindige mogelijkheden om een leuke, bijpassende activiteit te organiseren. Dit kan zowel een spelshow binnen op onze mooie locatie zijn, maar ook teambuilding-activiteiten in onze binnentuin of Escape-Games door Easterein!

Vanaf 8 personen kunt u bij ons terecht voor meer dan 40 verschillende activiteiten. De activiteiten gaan altijd in combinatie met een diner in ons restaurant of zalencentrum en kunnen worden uitgebreid met koffie-, borrel- of luncharrangementen!

 

Hieronder vindt u een paar voorbeelden uitgelicht. Via deze link vindt u een overzicht met alle beschikbare activiteiten. Meer informatie over een van deze opties? Neem contact op via het contactformulier onderaan deze pagina!

Expeditie Robinson

De test voor stoere vrouwen en mannen? Kunnen jullie onder enorme druk blijven samenwerken? In afwisselende proeven wordt er in teams gestreden voor de winst! In elke proef zijn verschillende vaardigheden en kwaliteiten van belang. Wie is snel en behendig? Wie heeft een olifantengeheugen en wie heeft ruimtelijk inzicht? Samenwerking, concentratie, communicatie en uithoudingsvermogen zijn essentieel voor het behalen van de winst.

Hunted

Kan jij de spanning aan? Tijdens dit spel probeer je geld te verzamelen terwijl je opgejaagd wordt. Door middel van verschillende smokkelroutes verdien jij geld, maar de concurrerende partij zal er alles aan doen om jouw te vinden. Pleeg jij een rip of worden jullie geript? Weten jullie zoveel mogelijk smokkelwaar binnen te krijgen?

In dit spel probeer je smokkelroutes te ontcijferen en zo veel mogelijk drugs over de smokkelroutes te krijgen voordat je gepakt wordt door de geheime dienst.

MOORDDINER

Kruip in de rol van jouw personage en ervaar een geweldige, hilarische avond met jouw gezelschap. Tijdens een heerlijk diner in ons restaurant krijgen jullie van ons een spannende moordzaak en een ander personage. Wie of wat je ook bent, gedraag je niet verdacht…

Onze spelbegeleider neemt jullie mee op avontuur en begeleidt het hele spel. Jullie kruipen in de rol van je alter-ego. Dit zorgt voor een hilarische en geheimzinnige situatie. Kom jij erachter hoe de moord heeft plaatsgevonden? Dan win jij het spel!

SPELSHOWS & THEMAFEESTEN

Op zoek naar een teamuitje, familiefeest of op pad met je vriendengroep? Bij deze spelshows strijden jullie in teams om de ultieme overwinning! Onder leiding van onze hilarische Quizmaster speelt u bij ons deze fanatieke spelshows. Algemene kennis, samenwerking en soms een beetje geluk bepalen welk team met eeuwige roem en de bokaal naar huis gaat! U kunt kiezen uit:

  • Ik Hou van Holland
  • Ik hou van Fryslân
  • In de Bajes
  • Escape aan Tafel (4 thema’s!)
  • Jongens tegen de meisjes
  • Ik Quiz Het

U kunt ook kiezen voor een hilarisch themafeest. Bijvoorbeeld een Amsterdamse Avond, Bourgondisch feest, In de Bajes of het Wild West feest! In samenwerking met Amstor Entertainment kunt u een compleet verzorgde middag of avond beleven met uw groep!

rondje fryslân!

Dagje DAF

Op pad met de enige echte Daf 33! Dagje Daf is een puzzelrit waarbij u uitsluitend over prachtige kleine weggetjes rijdt door ons mooie Fryslân. Onderweg krijgt u 33 vragen over Friesland. In samenwerking met Solexverhuur Friesland verzorgen wij graag voor u een Dagje DAF. Starten en eindigen in Harich, en onderweg naar Easterein voor een afsluitend diner nog even nagenieten.

Met een groot gezelschap? Het is ook mogelijk om Easterein als ‘verzamel locatie’ aan te houden. In dat geval verzorgen wij het vervoer van en naar Harich!

Solextochten

Naast de Dafjes zijn er ook ouderwetse Solex beschikbaar. Tijdens een prachtige tocht van ongeveer 2,5vuur ontdekt u ook al het moois van Friesland. De solextochten zijn ook alleen te boeken in combinatie met een lunch, heerlijk diner of buffet na afloop. Solextochten zijn te boeken vanaf 10 personen.

ETEN & DRINKEN

Al onze activiteiten zijn te boeken in combinatie met een heerlijk diner. Dit kan zowel in ons restaurant, als de Gelagkamer of in ons ruime zalencentrum. Op basis van de grootte van uw gezelschap kijken we samen naar de beste ruimte en het meest geschikte arrangement. De arrangement omtrent eten en drinken variëren van compleet verzorgde drie-, vier- of vijfgangen diners tot en met de door u samengestelde buffetten.

Feroaring fan kost jout nije skroei

Ze zeggen wel eens, verandering van spijs doet eten… Wij geloven dat! Daarom koken wij graag met de seizoenen mee. U bent natuurlijk helemaal vrij om naar uw wens alles omtrent het eten en drinken samen te stellen, maar we helpen u graag op weg. Daarom passen wij per seizoen ons menu aan naar de smaken van dat moment! Nieuwsgierig? Vul het contactformulier in onderaan onze website en we vertellen u graag meer!

EVENEMENTEN

Blues Cruise Eastersnein

Behalve het verzorgen van feesten en partijen op afspraak voor u, organiseren we zelf ook gezellige muziekmiddagen. De Blues Cruise is daar één van. Elke laatste zondag van de maand van september tot en met april vieren we de “Eastersnein”. Vanaf 16:00 uur op deze dagen is onze tuinzaal geopend voor een gezellig stukje bluesmuziek. Tot ongeveer 20:00 uur speelt de muziek en is er aan de bar een drankje en een bitterbal te bestellen. Gedurende de hele avond, tot 21:30 uur is het mogelijk om in ons restaurant te dineren van ons speciale blues-menu! Bekijk het programma hier!

Reserveren voor de Blues Cruise is niet nodig, voor een tafeltje in ons restaurant is het wel aangeraden! 

18+ FEESTEN

Bergsma Easterein is al decennia lang een bekend terrein voor de gezellige stapavonden op zaterdagavond. In de winterperiode, van oktober tot en met maart, organiseren we plusminus elke drie weken een mooi feest. Van coverbands uit de buurt, tot DJ’s én complete themafeesten, alles komt voorbij. Via de agenda op onze website, evenementenpagina op Facebook en via onze ticketsite vindt je het complete overzicht!

Restaurant & Partycentrum
Bergsma Easterein

… voor de sfeer van weleer!

Sibadawei 2
8734 HE Easterein
Tel: 0515-331290

info@bergsmaeasterein.nl

Openingstijden:
Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: 16:00 uur
Donderdag: 16:00 uur
Vrijdag: 16:00 uur
Zaterdag: 16:00 uur
Zondag: 12:00 uur
Keuken geopend tot 21:00 uur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AUTHENTIEK A LA CARTE RESTAURANT – BUFFETTEN – CATERING OP LOCATIE – BEPPE’S MIEL – BRUILOFTEN – VERGADEREN – FAMILIEFEEST OF BEDRIJFSUITJE – THEMAFEESTEN & SPELSHOWS – DAGJE DAF – SOLEXTOCHTEN OF NATUURLIJK UW EIGEN IDEEËN. ONZE ZALEN BIEDEN PLEK VOOR RUIM 1100 GASTEN!

Back To Top