Ga naar hoofdinhoud

Bergsma Easterein kent vele mogelijkheden rondom een feest. Ons zalencentrum biedt oneindige mogelijkheden met een capaciteit tot 1200 personen. Alle ruimtes kunnen speciaal worden ingericht op basis van de grootte van uw gezelschap en uw wensen. Familiefeesten, personeelsuitjes, vrijgezellenfeest of teambuildingsdagen kunnen worden georganiseerd. Geheel in samenspraak met u organiseren we een feest wat geheel gericht is op uw wensen.

Blues Cruise Eastersnein

Behalve het verzorgen van feesten en partijen op afspraak voor u, organiseren we zelf ook gezellige muziekmiddagen. De Blues Cruise is daar één van. Elke laatste zondag van de maand van september tot en met april vieren we de “Eastersnein”. Vanaf 16:00 uur op deze dagen is onze tuinzaal geopend voor een gezellig stukje bluesmuziek. Tot ongeveer 20:00 uur speelt de muziek en is er aan de bar een drankje en een bitterbal te bestellen. Gedurende de hele avond, tot 21:30 uur is het mogelijk om in ons restaurant te dineren van ons speciale blues-menu! Bekijk het programma hier!

Reserveren voor de Blues Cruise is niet nodig, voor een tafeltje in ons restaurant is het wel aangeraden! 

Arrangementen

Spelshows & Themafeesten

In teams strijden om de ultieme overwinning?! Onder leiding van onze hilarische Quizmaster speelt u bij ons deze fanatieke spelshows. Algemene kennis, samenwerking en soms een beetje geluk bepalen welk team met eeuwige roem en de bokaal naar huis gaat! U kunt kiezen uit:

  • Ik Hou van Holland
  • Ik hou van Fryslân
  • In de Bajes
  • Escape aan Tafel (4 thema’s!)
  • Jongens tegen de meisjes
  • Ik Quiz Het

U kunt ook kiezen voor een hilarisch themafeest. Bijvoorbeeld een Amsterdamse Avond, Bourgondisch feest, In de Bajes of het Wild West feest! In samenwerking met Amstor Entertainment kunt u een compleet verzorgde middag of avond beleven met uw groep!

Dagje DAF

Op pad met de enige echte Daf 33! Dagje Daf is een puzzelrit waarbij u uitsluitend over prachtige kleine weggetjes rijdt door ons mooie Fryslân. Onderweg krijgt u 33 vragen over Friesland. Dagje DAF is altijd in combinatie met een heerlijk afsluitend diner of buffet en kan uitgebreid worden met bijvoorbeeld een lunch voorafgaand aan de puzzelrit.

Solextochten

Naast de Dafjes hebben we ook d eonvervalste ouderwetse Solex voor u klaar staan. Tijdens een prachtige tocht van ongeveer 2,5uur ontdekt u ook al het moois van Friesland. De solextochten zijn ook alleen te boeken in combinatie met een lunch, heerlijk diner of buffet na afloop. Solextochten zijn te boeken vanaf 10 personen.

Restaurant & Partycentrum
Bergsma Easterein

… voor de sfeer van weleer!

Sibadawei 2
8734 HE Easterein
Tel: 0515-331290

info@bergsmaeasterein.nl

Openingstijden:
Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag: 16:00 uur
Vrijdag: 16:00 uur
Zaterdag: 16:00 uur
Zondag: 12:00 uur
Keuken geopend tot 21:00 uur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AUTHENTIEK A LA CARTE RESTAURANT – BUFFETTEN – CATERING OP LOCATIE – BEPPE’S MIEL – BRUILOFTEN – VERGADEREN – FAMILIEFEEST OF BEDRIJFSUITJE – THEMAFEESTEN & SPELSHOWS – DAGJE DAF – SOLEXTOCHTEN OF NATUURLIJK UW EIGEN IDEEËN. ONZE ZALEN BIEDEN PLEK VOOR RUIM 1100 GASTEN!

Back To Top