Ga naar hoofdinhoud

Trouwen in Friesland bij Bergsma Easterein

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De zoektocht naar jullie de perfecte trouwlocatie in Friesland kan beginnen. Onze trouwlocatie ‘Bergsma Easterein’ is in te zetten als locatie voor de ceremonie, zowel binnen als buiten in onze romantische tuin, voor een heerlijk huwelijksdiner en een onvergetelijk trouwfeest! Daarnaast ondersteunen we jullie waar nodig. Daarbij kun je aan alles denken wat jullie huwelijksdag compleet maakt. Van de bruidstaart, tot de styling van de ruimte tot het contact leggen met een DJ of een band. Na afloop van jullie speciale dag bieden we een huwelijksovernachting aan in één van de prachtige B&B’s in ons dorp.

Willen jullie onze trouwlocatie komen bekijken of meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons.

Save the Date

Wist u dat u voor uw bezichtiging, geheel vrijblijvend, een optionele reservering in onze agenda kunt plaatsen? Zo weet u zeker dat we op de door u gekozen dag een plaatsje vrij hebben in onze agenda. Totdat u zeker weet dat wij deze bijzondere dag voor u mogen verzorgen maken we de reservering pas definitief.

Catering op uw locatie

Heeft u een eigen locatie waar u graag wilt trouwen? Ook is het mogelijk om Bergsma Easterein in te zetten als cateraar. Dit kan al vanaf de koffie of thee bij de bruidstaart tot het diner en avondfeest. We nemen graag de mogelijkheden met u door!

Restaurant & Partycentrum
Bergsma Easterein

… voor de sfeer van weleer!

Sibadawei 2
8734 HE Easterein
Tel: 0515-331290

info@bergsmaeasterein.nl

Openingstijden:
Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: 16:00 uur
Donderdag: 16:00 uur
Vrijdag: 16:00 uur
Zaterdag: 16:00 uur
Zondag: 12:00 uur
Keuken geopend tot 21:00 uur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AUTHENTIEK A LA CARTE RESTAURANT – BUFFETTEN – CATERING OP LOCATIE – BEPPE’S MIEL – BRUILOFTEN – VERGADEREN – FAMILIEFEEST OF BEDRIJFSUITJE – THEMAFEESTEN & SPELSHOWS – DAGJE DAF – SOLEXTOCHTEN OF NATUURLIJK UW EIGEN IDEEËN. ONZE ZALEN BIEDEN PLEK VOOR RUIM 1100 GASTEN!

Back To Top