Skip to content

WIJ ZEGGEN JA!

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Natuurlijk ontvangen we jullie graag op onze locatie voor een rondleiding en voor een lekker kopje koffie of thee om al jullie wensen door te nemen. Direct meer weten? Download dan hier onze brochure en ontvang direct (bijna) alle informatie rondom trouwen in Bergsma!

Wij zeggen JA!

Trouwen in Friesland bij Bergsma Easterein

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De zoektocht naar jullie de perfecte trouwlocatie in Friesland kan beginnen. Trouwlocatie ‘Bergsma Easterein’ is geschikt om te gebruiken als locatie voor de ceremonie, voor een huwelijksdiner en een onvergetelijk trouwfeest. De ceremonie kan bijvoorbeeld binnen maar ook in onze romantische binnentuin. Na de ceremonie is het tijd voor de toost en taart! Na de toost met een glaasje bubbels snijden jullie de bruidstaart aan. Voor het diner begint is er nog tijd om op alle mooie plekjes binnen én buiten foto’s te maken. Ondertussen dekken wij de tafels geheel naar jullie wens en kunnen jullie in alle rust genieten van een heerlijk menu samengesteld door jullie zelf! Ter afsluiting vieren we met al jullie familie en vrienden nog een onvergetelijk feest om deze bijzondere dag af te sluiten!

In de voorbereiding naar deze bijzondere dag kunnen we jullie ondersteunen waar nodig. Daarbij kun je aan alles denken wat jullie huwelijksdag compleet maakt. Van de bruidstaart, tot de styling van de ruimtes tot het contact leggen met een DJ of een band. Na afloop van jullie speciale dag bieden we de huwelijksovernachting aan in één van de prachtige B&B’s van Easterein.

Willen jullie onze trouwlocatie komen bekijken of meer informatie? Jullie zijn van harte welkom om langs te komen. We zouden het fijn vinden als jullie daar van te voren een afspraak voor maken. Dat kan door contact met ons op te nemen via het contactformulier onderaan deze pagina, of door ons te bellen op 0515-331290.

Save the Date

Wist u dat u voor uw bezichtiging, geheel vrijblijvend, een optionele reservering in onze agenda kunt plaatsen? Zo weet u zeker dat we op de door u gekozen dag een plaatsje vrij hebben in onze agenda. Totdat u zeker weet dat wij deze bijzondere dag voor u mogen verzorgen maken we de reservering pas definitief.

Catering op uw locatie

Heeft u een eigen locatie waar u graag wilt trouwen? Ook is het mogelijk om Bergsma Easterein in te zetten als cateraar. Dit kan al vanaf de koffie of thee bij de bruidstaart tot het diner en avondfeest. We nemen graag de mogelijkheden met u door!

Restaurant & Partycentrum
Bergsma Easterein

… voor de sfeer van weleer!

Sibadawei 2
8734 HE Easterein
Tel: 0515-331290

info@bergsmaeasterein.nl

Openingstijden:
Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag: 16:00 uur
Vrijdag: 16:00 uur
Zaterdag: 12:00 uur
Zondag: 12:00 uur
Keuken geopend tot 21:00 uur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AUTHENTIEK A LA CARTE RESTAURANT – BUFFETTEN – CATERING OP LOCATIE – BEPPE’S MIEL – BRUILOFTEN – VERGADEREN – FAMILIEFEEST OF BEDRIJFSUITJE – THEMAFEESTEN & SPELSHOWS – DAGJE DAF – SOLEXTOCHTEN OF NATUURLIJK UW EIGEN IDEEËN. ONZE ZALEN BIEDEN PLEK VOOR RUIM 1100 GASTEN!

Back To Top