Trouwlocatie

Trouwen in Friesland bij Bergsma Easterein

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De zoektocht naar jullie de perfecte trouwlocatie in Friesland kan beginnen. Bij Bergsma Easterein gaan we volledig in samenspel met jullie een prachtige dag samenstellen! Bergsma Easterein is in te zetten als trouwlocatie in Friesland voor de ceremonie , zowel binnen als buiten in onze romantische tuin, voor een heerlijk huwelijksdiner en een onvergetelijk trouwfeest! Na afloop bieden wij een huwelijksnacht aan in één van de prachtige B&B’s in ons dorp! Daarnaast ondersteunen we jullie waar nodig. Daarbij kun je aan alles denken wat jullie huwelijksdag compleet maakt. Van de bruidstaart, tot de styling tot het contact leggen met een DJ of een band. Willen jullie onze trouwlocatie komen bekijken of meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons. We zijn te allen tijde telefonisch bereikbaar, of via de mail.


Daarnaast kunnen we jullie ook helpen met alles wat jullie huwelijksdag compleet maakt; van de bruidstaart, tot de styling tot het contact leggen met een DJ of een band. Willen jullie onze locatie komen bekijken of meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons. We zijn te allen tijde telefonisch bereikbaar, of via de mail.

Save the Date

Wist u dat u voor uw bezichtiging, geheel vrijblijvend, een optionele reservering in onze agenda kunt plaatsen? Zo weet u zeker dat we op de door u gekozen dag een plaatsje vrij hebben in onze agenda. Totdat u zeker weet dat wij deze bijzondere dag voor u mogen verzorgen maken we de reservering pas definitief.

Reserveren