Trouwlocatie

Trouwen in Friesland bij Bergsma Easterein

Van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De zoektocht naar jullie perfecte huwelijksdag kan beginnen. Bij Bergsma Easterein gaan we in volledig samenspel met jullie een prachtige dag samenstellen! Bergsma is in te zetten als trouwlocatie voor de trouwplechtigheid, zowel binnen als buiten in onze romantische tuin, voor een heerlijk huwelijksdiner en een onvergetelijk trouwfeest! Na afloop bieden wij een huwelijksnacht aan in één van de prachtige B&B’s in ons dorp!


Daarnaast kunnen we jullie ook helpen met alles wat jullie huwelijksdag compleet maakt; van de bruidstaart, tot de styling tot het contact leggen met een DJ of een band. Willen jullie onze locatie komen bekijken of meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons. We zijn te allen tijde telefonisch bereikbaar, of via de mail.

Save the Date

Wist u dat u voor uw bezichtiging, geheel vrijblijvend, een optionele reservering onze agenda kunt plaatsen? Zo weet u zeker dat we in op uw gekozen dag een plaatsje vrij houden in onze agenda tot u zeker weet dat wij deze bijzondere dag voor u mogen verzorgen!

Reserveren