Bergsma Easterein

Een authentiek a la carte restaurant én partycentrum met de sfeer van weleer en een uitstekende keuken

NIEUWS

KRYST @ Bergsma Easterein!



Dit jaar vieren we Kerst samen! Daarom heeft ons keukenteam weer een heerlijk Kerstmenu samengesteld. Op 24, 25 en 26 december leggen wij u graag in de watten.

Heeft u speciale (di)eetwensen? Dan horen we het graag bij uw reservering. Alvast bedankt!


Wij zoeken een nieuwe (sous)chef!

Ons jonge, ambitieuze team is op zoek naar een collega die samen met Danny (junior souschef) onze gasten culinair gaat verrassen. Ons restaurant serveert de mooiste gerechten van een a la carte menu in combinatie met verrassingsdiners. Daarnaast bieden we in ons partycentrum een ruim aanbod van mogelijkheden. Hierbij kan je denken aan lunches, diners voor grote groepen, buffetten, barbecues, e.d.

Wij zoeken een (sous)chef die binnen ons jonge en dynamische team past maar ook ervaring heeft met de diversiteit van het bovengenoemde aanbod. Alles in onze keuken wordt met passie bereid van verse en zoveel mogelijk lokale producten met het oog op een constante bewaking van de kwaliteit. En dat is waar we jou ook voor nodig hebben!

Wij bieden jou:

Fulltime contract (bepaalde of onbepaalde tijd) Salaris in overleg Vakantiegeld Reiskostenvergoeding Fooi Flexibele werkdagen Vrijheid voor eigen inbreng Respect en gelijkwaardigheid onder de collega's

Wat we van jou hopen te zien:

Organisatie en planning van de gehele keukenafdeling Bestellingen en prijsafspraken maken met leveranciers Koude en/of warme kant draaien gedurende de werkdagen Aansturen van overig keukenpersoneel incl. spoelkeuken

Deze vacature is per 1 december beschikbaar maar in overleg is direct beginnen ook mogelijk. Wij nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek en om jou inzicht te geven in jou nieuwe functie!

Bekijk hier onze lunchkaart »→


Bekijk hier onze dinerkaart »→

Reserveren