Ga naar hoofdinhoud

Uit eten moeten een feestje zijn!

Daarom nodigen wij u uit aan tafel! In ons prachtige en sfeervolle restaurant stapt u terug in de tijd. Door u met onze klassieke gerechten in een moderne jas te verrassen geven wij al onze gasten een unieke totaalbeleving.

De gerechten op ons menu zijn met zorg samengesteld door ons keukenteam. De traditionele bereidingen in combinatie met de pure smaak van lokale ingrediënten vinden we belangrijk. We gebruiken daarom zoveel mogelijk verse producten bij ons uit de buurt!

BOPPESEAL

Boven ons sfeervolle restaurant bevindt zich de ‘Boppeseal’. Een ouderwetse Gelagkamer waar vroeger de ‘hoge heren’ plaats namen. Deze ruimte is omgetoverd tot een echte huiskamer waar u het gevoel heeft dat u weer bij Pake & Beppe naar binnen stapt.

Deze ruimte is zeer geschikt voor een lunch, borrel en diner in privésferen met uw vrienden, familie of collega’s tot wel 30 personen. Hiervoor kunt u denken aan verschillende arrangementen.

Beppe’s Miel
Een feest van herkenning: Beppe’s servies, Beppe’s eten, Beppe’s knusse gezelligheid en de pluche kleedjes op tafel! Heerlijk genieten met de pannen op tafel tijdens Beppe’s Miel. Beppe’s Miel is te boeken vanaf 10 personen en bestaat uit een drie-gangen diner voor €32,50 per persoon. Bij het Beppe’s Miel wordt met de seizoenen meegekookt en veranderd elk jaargetijde dus van menu.

A la carte
Naast een gezellig, informeel Beppe’s Miel kunnen wij u natuurlijk ook gerechten van ons ‘a la carte’ menu serveren. Hiervoor kunnen we zowel een proeverij menu, keuzemenu van geselecteerde gerechten of een verrassingsmenu voorbereiden. We bespreken graag de mogelijkheden met u en maken een voorstel geheel op basis van uw wensen!

catering op locatie

Iets te vieren bij u thuis maar geen zin om alles zelf te organiseren? Wij komen ook graag bij u langs. Van de koffie met gebak tot en met een feest in de avond, met of zonder bediening; wij regelen het graag voor u. Geheel naar uw wensen nemen wij alles mee naar uw gewenste locatie om de catering te verzorgen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op via onderstaande contactformulier dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Restaurant & Partycentrum
Bergsma Easterein

… voor de sfeer van weleer!

Sibadawei 2
8734 HE Easterein
Tel: 0515-331290

info@bergsmaeasterein.nl

Openingstijden:
Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: 16:00 uur
Donderdag: 16:00 uur
Vrijdag: 16:00 uur
Zaterdag: 16:00 uur
Zondag: 12:00 uur
Keuken geopend tot 21:00 uur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AUTHENTIEK A LA CARTE RESTAURANT – BUFFETTEN – CATERING OP LOCATIE – BEPPE’S MIEL – BRUILOFTEN – VERGADEREN – FAMILIEFEEST OF BEDRIJFSUITJE – THEMAFEESTEN & SPELSHOWS – DAGJE DAF – SOLEXTOCHTEN OF NATUURLIJK UW EIGEN IDEEËN. ONZE ZALEN BIEDEN PLEK VOOR RUIM 1100 GASTEN!

Back To Top