Restaurant

 

Uit eten moet een feestje zijn en daar proberen wij voor te zorgen! In een prachtige sfeervolle omgeving, haast een museum, stapt u terug in de tijd. De tijd dat stress een totaal onbekend woord was, Beppe de maaltijd klaar had en u samen herinneringen ophaalde! Voel u welkom!.

Bekijk hier onze menukaart »→Bekijk hier onze lunch- en borrelkaart »→


A la carte restaurant 'Bergsma'

Restaurant Bergsma Easterein is geopend van woensdag tot en met zondag. Iedere drie maand een nieuwe menukaart met heerlijke gerechten, vers bereid en met regionale producten. Uiteraard is het mogelijk om een speciaal menu voor u samen te stellen, buiten deze menukaart om. Vegetarisch of dieetwensen? Geen probleem! 
De chefs van Bergsma Easterein nodigen u van harte uit aan tafel!Buiten genieten op het terras!

Restaurant Bergsma Easterein heeft rondom het authentieke restaurant een heerlijk terras. Ook hier serveren we de lunch (zaterdag en zondag), borrel en diner! Het is voor het terras niet noodzakelijk om te reserveren. Wandelt, fietst of rijdt u langs? Kom er gezellig bij!

 

Catering

Wilt u in uw eigen omgeving genieten van onze heerlijkheden, zowel zakelijk als prive? Ook dit kunnen wij voor u van A tot Z verzorgen. Van tent, stoel, tafel etc. tot drank en eten, Bergsma heeft het voor u in huis. In volledige samenspraak met u komen al uw wensen en ideeen tot uiting. Voor meer info over catering kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0515-331290. .

Reserveren