Skip to content

restaurant

Welkom bij Bergsma Easterein!
Van oudsher is deze plek een herberg met een achterliggende boerderij die is omgetoverd tot sfeervol restaurant mét zalencentrum en een geheel privé gelegen binnentuin. Alles bij elkaar biedt onze locatie ruimte tot wel 1000 personen.

In ons prachtige en sfeervol ingerichte restaurant en feestlocatie stapt u terug in de tijd. In ons restaurant verrassen we u graag met heerlijke gerechten en in onze feestzalen verzorgen we graag uw feest geheel op maat gemaakt.

BOPPESEAL

Welkom in de Gelagkamer!
Boven ons sfeervolle restaurant bevindt zich de ‘Boppeseal’. Een prachtige gelagkamer waar vroeger de ‘hoge heren’ plaats namen. Deze ruimte is omgetoverd tot een echte huiskamer waar u zich meteen thuis voelt en geheel in privésfeer met uw gezelschap kan genieten.

Deze ruimte is zeer geschikt voor een lunch, borrel en diner in privésferen met uw vrienden, familie of collega’s tot wel 30 personen. Ook van alle gerechten van onze lunch- en dinerkaart kunt u in onze bovenzaal genieten, daarnaast bieden we nog enkele aanvullende arrangementen aan:

Borrelje yn ‘e Boppeseal! Beppe’s Miel

buffetten

Welkom op onze feestlocatie!
Achter ons prachtige restaurant ligt een mooie boerderijstal die is omgebouwd tot sfeervolle feestlocatie. Een prachtige ruimte welke op te delen is in 3 mooie zalen met een totale capaciteit tot wel 1000 personen! Al vanaf 20 personen kunt u terecht voor een gezellige borrel, heerlijk diner of een goed feest. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap kijken we samen naar de beste ruimte en het meest geschikte arrangement. De arrangement omtrent eten en drinken variëren van compleet verzorgde drie-, vier- of vijfgangen diners tot een gezellige barbecue in onze binnentuin of een uitgebreid buffet samengesteld door u!

Uw diner is ook te reservering in combinatie met een van onze leuke activiteiten. Deze zijn geschikt voor families, vriendengroepen en als teambuilding voor u en uw collega’s. Meer informatie over onze activiteiten vindt u op de pagina ‘Feesten‘.

In overleg met u en uw gezelschap stellen we het menu samen. Om u alvast op gang te helpen hebben we hieronder een aantal voorbeelden uitgeschreven. In overleg kunnen gerechten worden aangepast, dan krijgt u een offerte op maat.

catering op locatie

Iets te vieren bij u thuis maar geen zin om alles zelf te organiseren? Wij komen ook graag bij u langs. Van de koffie met gebak tot en met een feest in de avond, met of zonder bediening; wij regelen het graag voor u. Geheel naar uw wensen nemen wij alles mee naar uw gewenste locatie om de catering te verzorgen. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op via onderstaande contactformulier dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op!

Restaurant & Partycentrum
Bergsma Easterein

… voor de sfeer van weleer!

Sibadawei 2
8734 HE Easterein
Tel: 0515-331290

info@bergsmaeasterein.nl

Openingstijden:
Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag: 16:00 uur
Vrijdag: 16:00 uur
Zaterdag: 12:00 uur
Zondag: 12:00 uur
Keuken geopend tot 21:00 uur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AUTHENTIEK A LA CARTE RESTAURANT – BUFFETTEN – CATERING OP LOCATIE – BEPPE’S MIEL – BRUILOFTEN – VERGADEREN – FAMILIEFEEST OF BEDRIJFSUITJE – THEMAFEESTEN & SPELSHOWS – DAGJE DAF – SOLEXTOCHTEN OF NATUURLIJK UW EIGEN IDEEËN. ONZE ZALEN BIEDEN PLEK VOOR RUIM 1100 GASTEN!

Back To Top