Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Greyhound Bluesband

18 december 2022 16:00

De Greyhound Blues Band bestaat sinds 1991 en is een zeer geroutineerde band. De Drentse bluesband bestaat uit muzikanten die eerder in diverse bands als de Juke Joint Blues Band, Southside Blues Band en de John Stevens Band speelden en in deze formatie hun muzikale ervaringen gebundeld hebben. Hun voorkeur gaat uit naar blues, die zijn oorsprong vindt in Chicago en Texas. Ook buiten Nederland is de Greyhound Blues Band met succes op de diverse bluespodia te vinden zoals in Duitsland, België, Frankrijk en Zwitserland. Naast de reguliere optredens wordt de band regelmatig ingezet als begeleidingsband van internationale bluesmuzikanten.

De Greyhound Blues Band brengt ook revues met authentieke, Amerikaanse bluesartiesten en vooraanstaande nationale muzikanten. De band heeft hiermee gedurende hun meer dan 25-jarig bestaan veel ervaring mee opgedaan.De bluesmuziek is geworteld in de Chicago Blues en wordt gespeeld met passie, die uitnodigt om te bewegen en mee te doen. De band kent meerdere bezettingen. De vaste bezetting bestaat uit Martin van der Velde (bas) en George Snijder (drums).. Daar waar een hammondorgel nodig is, is Michiel Mens een vaste waarde.

De “Greyhoundbus” neemt je mee naar Chicago en voert je langs “downtown” bluesclubs en juke joints. De gerenommeerde muzikanten, die de revue passeren hebben alle hun sporen verdiend en brengen blues in zijn authentiekste vorm.

Entree: gratis

Zaal open: 16:00 uur

Reserveren voor de blueshap is aangeraden!

Gegevens

Datum:
18 december 2022
Tijd:
16:00
Evenement Categorie:

Restaurant & Partycentrum
Bergsma Easterein

… voor de sfeer van weleer!

Sibadawei 2
8734 HE Easterein
Tel: 0515-331290

info@bergsmaeasterein.nl

Openingstijden:
Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag: 16:00 uur
Vrijdag: 16:00 uur
Zaterdag: 12:00 uur
Zondag: 12:00 uur
Keuken geopend tot 21:00 uur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AUTHENTIEK A LA CARTE RESTAURANT – BUFFETTEN – CATERING OP LOCATIE – BEPPE’S MIEL – BRUILOFTEN – VERGADEREN – FAMILIEFEEST OF BEDRIJFSUITJE – THEMAFEESTEN & SPELSHOWS – DAGJE DAF – SOLEXTOCHTEN OF NATUURLIJK UW EIGEN IDEEËN. ONZE ZALEN BIEDEN PLEK VOOR RUIM 1100 GASTEN!

Back To Top