Ga naar hoofdinhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

The Fake Brothers

26 februari 16:00

Gratis

De in 1987 opgerichte Fake Brothers Blues band, geformeerd rondom de Wageningse blueszanger en “local blues legend” Jaap Meurs, maakten in de jaren 90 en begin 2000 furore in zowel het binnenlandse als het buitenlandse blues circuit. Door diverse omstandigheden kwam echter aan deze eerste stint een eind in 2008.

In 2017 besloot Jaap Meurs dat de accu weer voldoende was opgeladen om de Fake Brothers nieuw leven in te blazen. Voormalig drummer Thomas Vermeulen werd meteen bereid gevonden, en de band werd uitgebreid met Arie Jan Folkerts op gitaar, Rene Blankestijn op mondharmonica en Dik Jansen op bas. De nieuwe Fake Brothers was een feit. Helaas sloeg echter het noodlot toe en kwam Jaap Meurs in 2020 te overlijden. Ondanks het grote verlies was de motivatie bij de overige bandleden voldoende om de band in leven te houden. Een waardig vervanger voor Jaap Meurs werd al snel gevonden en de band werd tevens uitgebreid met een uitstekende tweede gitarist, aldus resulterend in The Fake Brothers Bluesband 2.0.

De slogan “Real Deal Bluesband” blijft onverminderd van kracht bij deze energieke groep ervaren muzikanten, zeker in de frisse vernieuwde bezetting. De ritmesectie staat nog steeds als een huis. Soli van 2 gitaristen en een scheurende bluesharp zorgen voor de nodige muzikale afwisseling, met het rauwe en soulvolle stemgeluid van Michel Peters als kers op de taart. Deze door de wol geverfde bluesband staat garant voor een flink stuk “Dampende City Blues”

Entree: gratis

Zaal open: 16:00 uur

Reserveren voor de blueshap is aangeraden!

Gegevens

Datum:
26 februari
Tijd:
16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Restaurant & Partycentrum
Bergsma Easterein

… voor de sfeer van weleer!

Sibadawei 2
8734 HE Easterein
Tel: 0515-331290

info@bergsmaeasterein.nl

Openingstijden:
Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag: 16:00 uur
Vrijdag: 16:00 uur
Zaterdag: 16:00 uur
Zondag: 12:00 uur
Keuken geopend tot 21:00 uur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AUTHENTIEK A LA CARTE RESTAURANT – BUFFETTEN – CATERING OP LOCATIE – BEPPE’S MIEL – BRUILOFTEN – VERGADEREN – FAMILIEFEEST OF BEDRIJFSUITJE – THEMAFEESTEN & SPELSHOWS – DAGJE DAF – SOLEXTOCHTEN OF NATUURLIJK UW EIGEN IDEEËN. ONZE ZALEN BIEDEN PLEK VOOR RUIM 1100 GASTEN!

Back To Top