Skip to content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Rusty Licks

26 maart 2023 16:00

Gratis

De Rusty Licks spelen de Blues in al z’n varianten: van stevige Chicago bluesrock tot swingende West Coast Style, en alles wat daar tussen zit. Kortom: gevarieerde rootsmuziek, van hemeltergende tranentrekkers tot hypnotiserende en zeer dansbare ritmes. En dat alles met een flinke knipoog… De treurnis van het leven laat zich nou eenmaal het best verdrijven met een pot bier en veel humor. De blues  is niet voor niets de kunst van de liefde voor het verdriet.

De drijvende kracht is de veelzijdige drummer Klaas Bosch, bekend van o.a. de Friese bluesrock formatie 12 Bar Grooves. Van diezelfde band komt gitarist Erik Hof, alias The Viking, op rythm en solo gitaar. Voor de Rusty Licks slaagde drummer Bosch erin om de charismatische zanger Ayolt Kloosterboer tot leven te kussen, na een winterslaap van 2 decennia. Kloosterboer toerde in de periode daarvoor door het land met bewezen topmuzikanten als ‘Mighty’ Mischa den Haring en Richard ‘Billy the Kid’ Koster. Op de bas zien we de energieke Friese Bouke van Jaarsveld. Hij plukt en trekt niet alleen aan zijn contrabas, maar zet ook wel eens een saxofoon aan zijn mond. Die sax wordt hoofdzakelijk bespeeld door het muzikale geweten van de band: Philip Kolb. De éminence grise is proffesioneel studiomuzikant-in-roeste, maar poetst zijn tenor- en baritonsax met veel plezier op voor de Rusty Licks.

Entree: gratis

Zaal open: 16:00 uur

Reserveren voor de blueshap is aangeraden!

Gegevens

Datum:
26 maart 2023
Tijd:
16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Restaurant & Partycentrum
Bergsma Easterein

… voor de sfeer van weleer!

Sibadawei 2
8734 HE Easterein
Tel: 0515-331290

info@bergsmaeasterein.nl

Openingstijden:
Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: op afspraak
Donderdag: 16:00 uur
Vrijdag: 16:00 uur
Zaterdag: 12:00 uur
Zondag: 12:00 uur
Keuken geopend tot 21:00 uur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AUTHENTIEK A LA CARTE RESTAURANT – BUFFETTEN – CATERING OP LOCATIE – BEPPE’S MIEL – BRUILOFTEN – VERGADEREN – FAMILIEFEEST OF BEDRIJFSUITJE – THEMAFEESTEN & SPELSHOWS – DAGJE DAF – SOLEXTOCHTEN OF NATUURLIJK UW EIGEN IDEEËN. ONZE ZALEN BIEDEN PLEK VOOR RUIM 1100 GASTEN!

Back To Top