Ga naar hoofdinhoud

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

BERGSMA REÜNIE met DEADLINE

Bergsma Easterein Sibadawei, Easterein

De Bergsma Reünie komt weer terug. Als van ouds op stap naar dé feestlocatie van Friesland? De zaal is open vanaf 20:30 uur voor jong & iets ouder natuurlijk!  Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

€10

CRAZY CARNAVAL MET FEESTDJ MAARTEN & DE DOELLEAZEN

Bergsma Easterein Sibadawei, Easterein

DE HIELE TENT GIET NEI DE BLIKSUM! Samen met De Doelleazen zetten we de tent FINAAAL op z'n kop. We vieren Carnaval met FeestDJ Maarten & De Doelleazen, maar dan in EASTEREIN!  Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

€10

The Fake Brothers

De in 1987 opgerichte Fake Brothers Blues band, geformeerd rondom de Wageningse blueszanger en “local blues legend” Jaap Meurs, maakten in de jaren 90 en begin 2000 furore in zowel het binnenlandse als het buitenlandse blues circuit. Door diverse omstandigheden kwam echter aan deze eerste stint een eind in 2008. In 2017 besloot Jaap Meurs dat…

Gratis

EXTRA BLUES-ZATERDAG: Sugar Queen

Bergsma Easterein Sibadawei, Easterein

Sugar Queen's smeulende vocale styling en charismatische podiumpresentatie boeit haar publiek. In 2017 braken Sugar Queen en Straight Blues Band door op de Europese scene met 2 premières in Nederland & België. Met de begeleiding van haar topmuzikanten, waaronder gitarist Jean Raven en basgitarist Erwin Huigen is Sugar Queen niet meer te stoppen. Na het…

€10

Seizoensafsluiting: PRIME PARTYBAND

Bergsma Easterein Sibadawei, Easterein

YES, deze fantastische band komt ons feestseizoen afsluiting. Nog een keer de tent over de kop en dan beginnen we natuurlijk in oktober gewoon weer opnieuw! Tickets zijn verkrijgbaar via deze link.

€10

The Rusty Licks

De Rusty Licks spelen de Blues in al z'n varianten: van stevige Chicago bluesrock tot swingende West Coast Style, en alles wat daar tussen zit. Kortom: gevarieerde rootsmuziek, van hemeltergende tranentrekkers tot hypnotiserende en zeer dansbare ritmes. En dat alles met een flinke knipoog... De treurnis van het leven laat zich nou eenmaal het best…

Gratis

Reünie Wilhelmina (125 jaar)

Op zaterdag 1 april zal de reüniedag van het korps Wilhelmina plaats vinden. Daarom is deze gehele dag ons restaurant gesloten. We zien u graag een andere keer! Vanaf 20:00 uur is het concert wel openbaar te bezoeken in de Theaterzaal van Bergsma Easterein!

Besloten partij (Restaurant gesloten)

Bergsma Easterein Sibadawei, Easterein

In verband met een besloten partij is deze dag ons restaurant gesloten. We ontvangen u graag een andere dag!

VRIJMIBO @ Bergsma Easterein

Bergsma Easterein Sibadawei, Easterein

Op Goede Vrijdag, 7 april, vieren we het éxtra lange Paasweekend met een gezellige VRIJMIBO. Naast onze menukaart serveren we ook heerlijke borrelplanken om te delen! Tafeltje reserveren om gezellig met vrienden een borreltje te drinken en een hapje te eten? Ga dan naar 'RESERVEREN'. Spontaan langs komen vinden we natuurlijk ook gezellig!

Paasweekend 8-10 april

Bergsma Easterein Sibadawei, Easterein

Het gehele Paasweekend (8, 9 en 10 april) zijn we vanaf 12:00 uur geopend voor de lunch. Op Paaszondag 9 april en Paasmaandag 10 april kunt u terecht voor een heerlijke paaslunch tussen 12:00 en 15:00 uur!    

The All Stars Bluesband

De All Stars Blues Band is enkele jaren geleden opgericht om op te treden bij een memorialconcert van Shakey Sam, de legendarische blueszanger uit Friesland. Na dit succesvolle optreden is de All Stars Blues Band in een kleinere bezetting doorgegaan en een blijvertje in het bluesgenre geworden. De ASBB speelt regelmatig in grote zalen en…

Gratis

Hemelvaartsdag

Bergsma Easterein Sibadawei, Easterein

Een officiële feestdag dús zijn we open vanaf 12:00 uur!

Restaurant & Partycentrum
Bergsma Easterein

… voor de sfeer van weleer!

Sibadawei 2
8734 HE Easterein
Tel: 0515-331290

info@bergsmaeasterein.nl

Openingstijden:
Maandag: op afspraak
Dinsdag: op afspraak
Woensdag: 16:00 uur
Donderdag: 16:00 uur
Vrijdag: 16:00 uur
Zaterdag: 16:00 uur
Zondag: 12:00 uur
Keuken geopend tot 21:00 uur

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

AUTHENTIEK A LA CARTE RESTAURANT – BUFFETTEN – CATERING OP LOCATIE – BEPPE’S MIEL – BRUILOFTEN – VERGADEREN – FAMILIEFEEST OF BEDRIJFSUITJE – THEMAFEESTEN & SPELSHOWS – DAGJE DAF – SOLEXTOCHTEN OF NATUURLIJK UW EIGEN IDEEËN. ONZE ZALEN BIEDEN PLEK VOOR RUIM 1100 GASTEN!

Back To Top